luni, 5 august 2013

Posted by Unknown |

De ce 3 Little Pigs Slot Online va sufla tine departe! În poveste pentru copii celebri, cele 3 purcelusi nu ar fi fost cea mai mare echipa lumea de constructorii, dar atunci când combina toate elementele de care poveste placuta, inclusiv tipul rău odinioară, Bad Wolf Big, într-un videoclip nou fantă, atunci ai o reteta pentru succes.

Noi video slot averilor Microgaming Piggy este exact ca și este un plus binevenit la portofoliu extins de top video de calitate slot deja oferite de companie într-o gamă de diferite cazinouri. averi de porc 1 Acest 5-tambur 25 slot de linii de plată oferă șansa pentru utilizator să parieze până la 15 de monede pe linie de plata pe fiecare rotire, până la un pariu maxim de spin unic de 375 de monede.

Scopul jocului fiind acela de a câștiga la fel de mult bani ca tine poate de declanșarea orice număr de fantastic în bonusuri de joc, toate bazate pe 3 tema porc mic. Grafica stil de desene animate sunt frumos realizate, dar nu va lasati pacaliti - acesta nu este un basm pentru copii poveste.Video slot oferă joc excelent pentru jucatorii de slot de toate abilitatile, de la jucătorii începători până la foarte experimentat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu