luni, 5 august 2013

Posted by Unknown |

Dragostea este în aer și sigilați-o cu un joc de Starlight Sărut în februarie! StarlightEvery an, 14 februarie este un timp pentru iubire ca trântă Sf. Valentin națiunii. Vânzările de flori, ciocolată și alte elemente romantic-tematice merge prin acoperiș ca dragostea, atât vechi și noi, reciproca si neimpartasita ia zborul într-o varietate de forme! Acum puteți obține în starea de spirit de dragoste în luna februarie de joc acest nou joc online, genial video slot de la Microgaming!

Jocul este numit Starlight sarut și este sigur de a face apel la bărbați și femei care au pe cineva special în viața lor pentru a sărbători în luna februarie.Video slot cu 5 role oferă până la 243 de moduri de a câștiga în fiecare rotire și pictogramele viu colorate, toate simbolurile reprezentând de dragoste și afecțiune, și sunetul fabulos aduce într-adevăr jocul la viață. Desigur Starlight2Of, pentru a găsi dragostea, aveți nevoie de un parteneriat și Starlight Kiss este nici o diferență, în scopul de a accesa bonusurile pe oferta de la "amesteca simbolul" trebuie mai întâi să formeze parteneriate dvs. de debarcare simbolurile pentru un bărbat și o femeie pe ecran, în același timp.

Activați nou creat "simbol mixt" pe role 2,3 sau 4 și veți activa imediat Bonus Romance, care poate livra jucători un bonus multiplicator de până la zece ori mai câștiga declarată! Câștigurile sunt realizate prin introducerea "Grădina lui Lover" și selectând un trio de elemente din interior. Aceste elemente recompensa jucător, fie ca monede (în numerar) sau inimi (care crește dvs. Romance Meter).

 Cu atât mai mult crește metru romantism, mai mult valoarea de multiplicare dvs. construiește! Cu până la 14 rotiri gratuite triggerable (cu un factor de multiplicare 2x), icoane Mansion care acționează ca wild card pentru a crește șansele de a câștiga, va cădea în curând peste cap de tocuri în dragoste cu Starlight Sărut în februarie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu