luni, 12 august 2013

Posted by Unknown |

Acesta este un video slot de 20 linii cu două bonusuri.
Casa de marcat este Wild și coșul de cumpărături declanseaza bonusul de cumpărături. Cupoanele sunt plata împrăștia și trei sau mai multe din cele care declanșează bonus de spin liber.

bonusuri:
Bonus de spin gratuite pe care le acordă 10 rotiri gratuite și toate salarizat triplat. Așa cum am menționat mai sus, se poate declanșa bonusul de aterizare trei sau mai multe simboluri cupon. Puteți ateriza cosul de cumparaturi bonus în timpul rotirilor gratuite, de asemenea.

Bonusul de cumparaturi este declansata de aterizare trei sau mai multe cosuri de cumparaturi. Acesta este un bonus foarte drăguț. Când declanșat ce sunt luate într-un magazin alimentar în cazul în care vi se solicită să alegeți un culoar la magazin.

După ce în culoar ales, ai ales trei elementele pe care doriți să cumpere. Elementele vor scadea in cosul și atunci ei vor fi s-au ridicat în sus. Apoi vi se oferă opțiunea de a tranzactiona elementele pentru un alt culoar și trei mai multe elemente sau puteți să vă păstrați câștigul.

Joc juca: Bine, am într-adevăr, place foarte mult de totul despre acest joc. Grafica este foarte frumos, iar designerii au făcut o treabă excelentă reproduce nume de brand produse alimentare! Cele mai multe dintre simbolurile anima și m-am bucurat la fel de bine.

Animația este amuzant și răcoros. Casa de marcat face normală "apel la" sunet care este foarte drăguț. Nu există simboluri poker și toate simbolurile au fost bine gândit și că a făcut într-adevăr jocul. Există o banda transportoare care se misca cu elementele pe ea (simbolul fata casier) și felii de friptură. În general, jocul foarte distractiv de a juca și de bonusuri în care destul de ușor de terenuri.

In aceasta lista sunt mai multe video sloturi si descrieri de cazino-uri: click aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu